Femisol® - Welzijn in de menopauze. Sluit u aan bij duizenden tevreden klanten.
Bestellen >

Getuigenissen

Lara

51 j
"Prachtig product! Ik gebruik het nu een maand en ik ben nu veel rustiger, ik word niet meer zo snel boos van elk klein ding. Daarnaast slaap ik beter en word ik uitgerust wakker." Lara

T.V.

50j
"Mijn man kocht de pillen voor mij en toen realiseerde ik me dat ik thuis echt verschrikkelijk ben. Nu gebruik ik ze reeds zes maanden en ik voel me werkelijk beter, het meest opvallende verschil zit in opvliegers die vrijwel niet meer voorkomen, ik slaap veel beter en voel me beter, omdat ik veel minder stemmingswisselingen en migraine ervaar. Ik heb ook een verandering in mijn huid opgemerkt, het lijkt erop dat het wat van zijn glans terug heeft gekregen. Soms moeten we toegeven dat we hulp nodig hebben, omdat hormonen ons echt de parten kunnen spelen. Ik vind het leuk dat het natuurlijke hormonen bevat en ik maak me geen zorgen dat ik mijn gezondheid op enigerlei wijze in gevaar breng."

Maud

53j
"Het werkt echt! Maar ik wil erop wijzen dat u het ongeveer een maand moet gebruiken om het verschil echt te voelen. Het doet geen wonderen, maar het maakt de dingen een stuk eenvoudiger en maakt het leven beter - hormonen hebben soms nog steeds de overhand, maar het is allemaal veel milder en veel minder frequent dan in het begin. Ik had elk uur 2-3 opvliegers. Ze verpestten mijn dag, omdat u niet beroepsmatig kunt werken en je goed voelen als je midden in de winter als een gek zweet. Ik heb nog steeds opvliegers, maar ze komen minder vaak en korter voor, dus ik heb weer controle over mijn hormonen en mijn leven."

Lisa

49j
"Eindelijk heb ik iets gevonden dat mijn opvliegers onder controle houdt en me niet laat aankomen!"

Mila

49j
"Ik hou echt van het product. Opvliegers gedurende de dag zijn aanzienlijk verminderd. Ik voel me echt beter en sterker. Bedankt voor de hulp." 

Femisol


Anne

49j
"Ik kon moeilijk accepteren dat ik in de menopauze zat, omdat ik me vanbinnen nog steeds een stuk jonger voel. Als directeur van een klein bedrijf en oma van 3, heb ik veel energie en een goed humeur nodig om elke dag door te komen. Maar toen begonnen de hormonen in de weg te zitten en begon ik me zo alleen en verloren te voelen. Elke dag was raar. Bovendien zag ik diepere rimpels in mijn huid en mijn haar verloor zijn volume. Dus behalve dat ik me vreselijk voelde, was ik ook niet meer tevreden over mijn uiterlijk. Ik besloot er iets aan te doen en probeerde dus Femisol. En ik begon echt van binnen en van buiten te stralen... gewoon beter voelen gaf me de energie om dagelijkse uitdagingen en zorgen aan te kunnen. Zelfs mijn huid vertoonde verbeteringen."

Marieke

49j
"Ik zou Femisol aan alle vrouwen willen aanbevelen die last hebben van de menopauze. Ik was een van die vrouwen. Aan het eind van elke dag was ik zo moe en verdrietig, verward, constant uitgeblust, constant hoofdpijn... Ik wist dat ik zo niet door kon gaan, omdat het voor mijn man en ik niet gezond was. Ik ben een beetje bang voor hormoontherapie en ik besloot eerst iets natuurlijkers en eenvoudiger te proberen. Iemand heeft Femisol aanbevolen en nu gebruik ik het bijna twee maanden en voel ik me een stuk jonger. Alsof mijn leven weer van mij is en ik er weer van genieten kan. Sterk aanbevolen!"

V.M.

47j
"Ik gebruik Femisol nu meer dan twee maanden en ik zie het verschil al, omdat ik minder opvliegers ervaar, vooral 's nachts, wanneer ik eindelijk kan slapen als een normaal persoon en niet in het zweet wakker word. Ik voel me ook geweldig en ik kom de dag gemakkelijker door. Ik weet dat ik nog een tijdje moet wachten om het verschil echt te voelen, maar tot nu toe ben ik onder de indruk."

Julia

48j
"Ik koop nu al zes maanden Femisol en ik ben gelukkig. Ik zeg niet dat ik geen symptomen meer heb, maar ze komen minder vaak voor. In mijn geval betekent dit dat ik beter slaap, minder verward ben, en minder stemmingswisselingen ervaar. En dat is prima. De pillen zijn klein en smaakloos, dus kun je ze gemakkelijk doorslikken. Ik ben tevreden."

Sarah

51
"Femisol heeft op een bepaald moment mijn leven gered, toen ik de veranderingen om mij heen en in mij niet meer aankon. Gewoon door het elke dag in te nemen, had ik het gevoel dat ik iets goeds voor mezelf deed en voelde ik me alsof ik de controle over mijn lichaam en mijn leven terugnam. Zelfs anderen merkten dat ik me beter voelde. Ik raad het ook aan mijn vrienden aan, de menopauze mag niet iets vreselijks zijn, als we er iets aan kunnen doen." 
All rights reserved; 2012 - 2023
Production: MMstudio
close Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen.

Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.
(More information)

Accepteren, Cookies?
OK